FAQ

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna som våra kunder har. Om du inte hittar svaret på din fråga nedan, tveka inte att kontakta oss.

  1. Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar de flesta vanliga betalningsmetoder, inklusive kreditkort, PayPal.

  1. Vad är er returpolicy?

Vi har inga varor på lager utan de varor du beställer tillverkas när vi får din order. Våra varor är av god kvalité, men om du av någon anledning ångrar dig har du 30 dagars ångerrätt räknat från den dagen då paketet kommer till posten. Vid ångerrätt står du för frakten och tar vi ut en hanteringsavgift på 50 kr.

Notera: Om du vill skicka tillbaka varan, skicka inte tillbaka den innan du har varit i kontakt med oss!

Om varan är skadad eller har ett tillverkningsfel erbjuder vi en gratis ersättning eller pengarna tillbaka. Innan du skickar tillbaka varan måste du kontakta oss inom 30 dagar efter att varan har sänts till dig. I ditt mail måste du bifoga ett tydligt foto på felet. Om du har beställt flera ex av samma vara och även de har samma fel ska ett tydligt foto eller video skickas in även av dem. När en vara är skadad står vi för returkostnaden.

Notera: Om varan har ett fel, skicka inte tillbaka den innan du har varit i kontakt med oss!

  1. Hur lång tid tar det att leverera min beställning?

Vi strävar efter att leverera alla beställningar så snabbt som möjligt och du kommer att få en uppskattad leveranstid när du gör din beställning. Oftast tar leveransen till Sverige 5-15 arbetsdagar. Vi kan inte hållas ansvariga för om förseningar beror på leveransleverantören.

  1. Vad är er garanti för produktkvalitet?

Vi arbetar endast med de bästa leverantörerna för att säkerställa att våra produkter håller högsta kvalitet. Om du har några frågor eller problem med en produkt, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

  1. Kan jag ändra min beställning efter att den har skickats?

Oftast kan vi inte ändra en beställning efter att den har skickats eftersom vi börjar omgående med att tillverka varan. Om du av någon anledning behöver göra en ändring vänligen kontakta oss så snart som möjligt så kan vi se om det är möjligt att göra ändringen.

Vi hoppas att dessa svar hjälper dig! Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar.